MiK-Knuten - Nyheter

Hej och välkomna hit!

Nu är det mitten av Augusti 2017 och här förbereds höstterminen för fullt. En del grupper har redan startat och i lokalen fixas, städas, röjs och målas det. Ut med det gamla och in med det nya som Tennysson skrev. Det nya handlar speciellt om att inreda ett tidigare förråd till en gratisbutik. En bra trend tycker vi som sprider sig som en löpeld i stan. Och vi vill inte vara sämre i Kålltorp! Det är ett fint inslag i delandeekonomin eller den kollaborativa ekonomin som det fint heter, tycker vi. Både ett miljövänligt sätt att använda lokalen på för alla och ett till sätt att mötas och skapa gemenskap.

Programmet håller på att uppdateras, det är strax klart. Många grupper och aktiviteter har bokat in sig, men vi efterlyser ännu fler öppna verksamheter som vem som helst kan dropa-in i och delta i om det är möjligt!

Det börjar en ny Skriv-ditt-liv grupp i höst med Ingvar Nilsson som är pensionerad psykoterapeut. Genom att berätta och lyssna får vi både lite mer distans till våra känslor samtidigt som de blir mer tydliga för oss själva. Att skriva om sitt liv formar livet till en helhet, och man får syn på trådar och mönster man inte sett tidigare. Hör av dig vid intresse!

Anmälning: 0737-73 88 83 eller frivilligknuten@gmail.com
Välkommen hit!


Anne-Marie och Cathy