miklogga

Välkommen! 

Stadsdelsföreningen Människan i Kålltorp, MiK, har förändrats och haft många entusiaster genom åren. Det är nog det som är orsaken till att föreningen fortfarande lever, medan många andra liknande bara är historia.

I stadgarna står det att syftet med föreningen bland annat är att verka för trivsel och gemenskap mellan alla boende i Kålltorp och att stödja verksamhet för barn och ungdom. Just du är välkommen som medlem, att delta i våra aktiviteter och stödja vår verksamhet.

MiK har idag följande verksamheter: Keramik, textilgrupp, vävgrupp, musikcaféet Kålltorp kan, odlingsgrupp, onsdagsaktiviteter vid rampen, MiK:s egen schackklubb och ungdomsverksamhet som kretsar runt actionsport och rampåkning. Läs mer om de olika verksamheterna genom att klicka på knapparna nedan.

Det är MiK som äger och som har byggt rampen i Solrosparken. Vi sköter också underhållet. Vi delar föreningslokalen på Råstensgatan 4 med frivilligcentralen i Härlanda, den kallas Knuten, därav namnet MiK-Knuten. Där finns många olika grupper och aktiviteter som du kan delta i.
 

Läs mer om våra aktiviteter

Nyheter

Picknick och bad 22 maj
Bastugruppen bjuder in till picknick och bad på picknickens dag den 22 maj. Kom till Skrinnar-platsen mellan 11 och 12
Läs mer »

Familjedag i Redbergsparken 18 juni
Lördag 18 juni bjuds det på familjedag i Redbergs-parken kl 12-19. Schack-klubben kommer att vara där tillsammans med många andra. Kom och prova på t ex dans, parkour, pyssel eller scouting.
Läs mer »


Årsmöte 28 mars
Den 28 mars hölls årsmöte! En ny styrelse valdes och nya stadgar diskuterades
Läs mer »