miklogga

Välkommen! 

Stadsdelsföreningen Människan i Kålltorp, MiK, har förändrats och haft många entusiaster genom åren. Det är nog det som är orsaken till att föreningen fortfarande lever, medan många andra liknande bara är historia.

I stadgarna står det att syftet med föreningen bland annat är att verka för trivsel och gemenskap mellan alla boende i Kålltorp och att stödja verksamhet för barn och ungdom. Just du är välkommen som medlem, att delta i våra aktiviteter och stödja vår verksamhet.

MiK har idag följande verksamheter: Keramik, textilgrupp, vävgrupp, musikcaféet Kålltorp kan, odlingsgrupp, onsdagsaktiviteter vid rampen, MiK:s egen schackklubb och ungdomsverksamhet som kretsar runt actionsport och rampåkning. Läs mer om de olika verksamheterna genom att klicka på knapparna nedan.

Det är MiK som äger och som har byggt rampen i Solrosparken. Vi sköter också underhållet. Vi delar föreningslokalen på Råstensgatan 4 med frivilligcentralen i Härlanda, den kallas Knuten, därav namnet MiK-Knuten. Där finns många olika grupper och aktiviteter som du kan delta i.
 

Läs mer om våra aktiviteter

Nyheter

Medlemsmöte 3 oktober för att få nya stadgar
På årsmötet i våras presenterades förslag på nya stadgar för MiK. För att de ska gälla behöver beslut om det tas på ett medlemsmöte. Välkommen 3 oktober kl 18.30 
Läs mer »


Välkommen på Kålltorp kan 7 oktober!
På nästa Kålltorp kan underhåller Sunflower Street Bluegrass band, Jeremija Bundalo och Burek duo 
Läs mer »


Tack till er som kom på Kålltorpsdagen!
MiK vill tacka alla som besökt och på andra sätt bidragit till att Kålltorpsdagen blev så lyckad
Läs mer »


Medlemsinfo i Månadsbrevet
Ett nytt nummer har skickats ut med information om vad som händer i föreningen och om ett medlemsmöte 3 oktober 
Läs mer »

Läs och lär om MiKs historia i ny skrift
Nu får du möjlighet att läsa om hur allt startade. Vi har sammanställt information från de första åren med MiK. Allt började med ett par gårdsfester 1973 och 1974...
Läs mer »