miklogga

Senaste nytt, april 2021

 Vi har glada nyheter:
Vi får nu arrangera och förmedla grupper som träffas utomhus med max 8 personer.
Det gör att vi kan säga välkommen till fredagspromenaden som utgår härifrån kl 10 varje vecka, i ur och skur. Glöm bara inte avstånd m.m. m.m. Ut på tur, aldrig sur, hipp hurra, man blir gla´!Hej alla, vi saknar er! Tänk så tomt det kan vara i en föreningslokal utan ett sammelsurium av människor som delar intressen och samtal, tycker och tänker, skrattar och skänker, delar och velar i en ständigt föränderlig gemenskap.

 Lokalen är än så länge stängd, men vi vill varmt välkomna alla in i våra digitala gemenskaper!
Just nu kan du delta i mindfulness, bokcirkel och samtalsgrupp i existensiell hälsa. Det finns också förslag på en filmklubb, kaffe med gäst och filosofika. Lyrikgruppen och Bo ihopcirklarna träffas också digitalt.

 Vi använder programmet Zoom som fungerar både på mobil, Ipad och dator utan kostnad. 
Är du intresserad och vill veta mer så ring eller maila oss, vi handleder gärna. Det går också att arrangera saker via Facebook, glöm inte att gilla och följ oss under Frivilligcentralen Knuten. Vi finns också på Instagram och uppdaterar nyheter där. 
 
 Några grupper har börjat träffas utomhus och inom kort kommer vi att introducera en pratbänk här utanför lokalen där man kan träffas för en pratstund med 2 meters mellanrum, lite mellanrumsprat helt enkelt.     

På återseende hälsar Anne Marie och Cathy

Telefon/sms: 0737-73 88 83, 0722-054 161 
Mail:
 frivilligknuten(at)gmail.com