top of page
Screen Shot 2023-05-11 at 14.29.25 PM.png

MiK-bloggen

Människan i Kålltorp - Stadsdelsförening

Kålltorpsträffen 6 mars -22:

Över sextio spelare deltog i de tre huvudklasserna, som i slutresultatet delades upp i sju olika åldersklasser. Bertil Ekman och Maria Dahl var på plats och deras bilder berättar en del om turneringen:

Foto: Bertil Ekman

I den yngsta klassen (7år)deltog från Kålltorp Fatima Khaky och....


Foto: Bertil Ekman

...Alkistis Kostakis....

Foto: Bertil Ekman

Leo Björklund (t.v.) kom fyra totalt i mellanstadieklassen och vann sin ådersklass (födda -11) stort grattis till honom.


Foto: Maria Dahl

Juniorklassen (14-19år) bestod av 23 deltagare och fem av dem spelar för Kålltorp. Dom stod för en imponerande insats: fr vänster Arvid Bäck (19:e plats), Ranny Al Saab (delad etta och vann alla fem partierna!!), MaximusHillerdahl (trea med fyra vinster och en förlust mot Ranny) Otto Andersson(12:a) samt Hugo Lindgrén (femma och med sina 18 år den äldste av våra fem juniorer)


Foto: Bertil Ekman

Schackklubben Manhem bidrog med ett 20-tal spelare och återfanns i alla åldersklasser. Göteborgs klart största ungdomsklubb med stor internationell spridning. Längst till höger syns Claes Nilsheden, den outtröttlige ungdomsledaren från Manhem....


Foto Bertil


.....Kålltorpsträffens café var av absolut högsta klass. Det är en stor tillgång att ha ett så bra café med kaffe, saft och hembakat. Ett utmärkt komplement och andningshål till alla hårda dusterna vid brädet och utanför matsalen stod Staffan och Lars för både grillning och kokning av korv.....väl mött nästa år till 2023 års upplaga av Kålltorpsträffen! Per B Junior ("kadett") Mellanstadiet Lågstadiet

Comments


bottom of page