top of page
Screen Shot 2023-05-11 at 14.29.25 PM.png

MiK-bloggen

Människan i Kålltorp - Stadsdelsförening

Flick-SM i Helsingborg 18-20 jan -19:

Över hundra tjejer från hela Sverige deltog, vilket är mer än på många år. Glädjande för det behövs verkligen mer flickor i alla åldrar för att göra atmosfären trivsammare...både på klubbträffar och turneringar. Flick-SM bidrar självklart till ökat intresse!

Turnerringen bestod av fyra klasser och i den äldsta (17-20 år), kan vi glädjas åt en seger av en till oss närstående förening, nämligen Kajsa Nilsson från Nolereds SK, som vann efter en mycket jämn och in i det sista oviss turnering (gick att följa hela dramat som direktsändes på webben).


Från vår klubb deltog alltså 11-åringarna Artemis Kostakis och Maria Pakulin i klass C (11-13 år). Artemis har deltagit i i flick-SM i flera år medan det var den första för Maria. Turneringen varade i tre dagar (fred-söndag). På söndagen stämnde det mesta för dom båda tjejerna och dom tog båda full pott på dessa båda avslutande partier! En riktigt bra start på det nya året för vår ungdomsverksamhet, och nu hoppas jag att Artemis och Marias prestationer ska smitta av sig och inspirera övriga.....både juniorer och seniorer! Per


Comments


bottom of page