MiK-bloggen

Människan i Kålltorp - Stadsdelsförening

Kålltorps-Träffen 24 feb 19:

De 72 spelarna var som vanligt uppdelade i de tre huvudklasser gymnasiet/högstadiet ("kadetter"), mellanstadiet och lågstadiet.

Vår klubb hade deltagare i alla klasserna, och dessutom två debutanter, som båda deltog i den yngsta klassen nämligen Simon Sohlberg (född -09) och Oliver Cruz Bender (född -11). Vi fick alltså tre topplaceringar: I klassen födda -07 (den klart största i söndags) vann Maximus Hillerdahl (5½ av 7) och tvåa kom Hugo André (5 av 7)!! Självklart en stor framgång för dem och för vår ungdomsverksamhet. I klassen födda -08 tog Artemis Kostakis hem tredjepris-bucklan (Artemis är en pålitlig pristagare i Rally-schacket). Några av de övriga sju från Kålltorp fick också framskjutna placeringar, och just nu har sex spelare goda chanser att kvala in till DM-finalen som äger rum i maj. En turnering återstår av Rallyschackets totalt sju deltävlingar och det är "Manhemsknatten" lördagen 23 mars. Då avgörs det vilka som kvalar in i de fem olika finalgrupperna!