top of page
Screen Shot 2023-05-11 at 14.29.25 PM.png

MiK-bloggen

Människan i Kålltorp - Stadsdelsförening

Kålltorpsträffen 25 februari 2024.


Söndag 25 februari bjöd Kålltorps schacksällskap och Människan i Kålltorp in till Kålltorpsträffen, en schackturnering i det göteborgska Knatterallyt för barn och ungdomar.


Här kan du hitta resultaten för junior-, mellanstadie- och lågstadieklassen.


Här kommer ett tack från tävlingsledaren Per Bergström:


Stort tack till alla som hjälpte till med årets stora schackturnering för barn och unga! Det är många och olika insatser som krävs för att genomföra ett arrangemang av den storleken. 77 spelare deltog och i de yngre klasserna var självklart föräldrar och anhöriga på plats. Långt över 100 personer fanns alltså i Kålltorpsskolans matsal denna söndag i slutet av februari. Arbetsuppgifterna är många och olika: Barn ska prickas av när de kommer och en fungerande lottning av de olika ronderna ska göras. Sex domare såg till att alla partier dömdes rättvist och att resultaten meddelades till Kaj och Erik för inmatning i datorn. Det hölls prisutdelning i sju olika klasser. Vårt café höll högsta klass med mycket hembakat och Lars och Staffan skötte korvgrillning och -kokning på utsidan. Dessutom tillkommer allt annat bakgrundsarbete då allt ska bäras fram och tas bort. Ett imponerande lagarbete bidrog till ett arrangemang som vi alla kan vara stolta över! Avslutningsvis ett tack till alla duktiga spelare i åldrarna sju till arton år!




Liknande inlägg

Visa alla

Kvartsfinalerna till VM nu fastställda:

De fyra översta bland de åtta som kvalat in har nu valt sina motståndare enligt nedan: Per-Saqr Arvid-Joacim Tommy-Viktor Filip-Ranny Mitt förslag är att två av partierna spelas tisd 7 maj och restera

bottom of page